Blog

Ubiflux Vigor: De ventilatie-unit het niveau van jouw projecten waardig

Voor installateurs die streven naar perfectie in hun ventilatiesystemen, is Ubiflux Vigor een gamechanger. Deze compacte ventilatie-unit met warmteterugwinning combineert energie-efficiëntie met gebruiksvriendelijke technologie en biedt de ideale oplossing voor het creëren van een optimaal binnenklimaat. Ontdek waarom de Ubiflux Vigor ventilatie-unit de sleutel kan zijn tot een succesvolle installatie en hoe deze bijdraagt aan de energie-efficiëntie van elk gebouw.

Ongeëvenaarde energie-efficiëntie en comfort

Maar wat maakt de Ubiflux Vigor ventilatie-unit nu écht tot die gamechanger voor jouw projecten? Allereerst weet deze ventilatie-unit een indrukwekkend thermisch rendement op te leveren dankzij de geavanceerde warmtewisselaar. De warmtewisselaar zorgt ervoor dat de koude buitenlucht efficiënt wordt verwarmd door de warme binnenlucht, wat dan weer leidt tot aanzienlijke energiebesparingen.
 Daarnaast is de ventilatie-unit ook voorzien van een zomer bypass. Hierdoor wordt tijdens frisse zomernachten geen warmte uitgewisseld en krijgt de opgewarmde binnenlucht de kans om ‘s nachts af te koelen.
 Daarenboven is de Ubiflux Vigor ventilatie-unit ook beschikbaar in uitvoering met enthalpie warmtewisselaar. Deze houdt niet enkel de temperatuur in balans maar zorgt ook voor een ideaal vochtniveau.

Voor je klanten vertaalt dit zich in een aangenaam binnenklimaat tegen lagere energiekosten. De constante luchtstroomtechnologie zorgt ervoor dat de toevoer en afvoer van lucht perfect in balans zijn, wat ervoor zorgt dat vooropgestelde debieten eenvoudig gehaald worden en de inregeling van de ventilatie-unit probleemloos kan gebeuren.

Flexibiliteit troef!

In elk ventilatieproject kom je verschillende eisen en omstandigheden tegen. De Ubiflux Vigor ventilatie-unit weet hierop in te spelen door z’n flexibiliteit. De unit is immers verkrijgbaar in een linker- en rechteruitvoering, waardoor je niet begrensd hoeft te worden door de geometrische indeling van een gebouw. Dit betekent dat je de ventilatie-unit steevast kunt installeren op de meest efficiënte manier, wat de luchtverdeling optimaliseert en de installatie praktisch en plaatsbesparend maakt. Daarenboven komt de Ubiflux Vigor ventilatie-unit er in maar liefst vijf ventilatiecapaciteiten, waardoor er altijd een versie is die past bij jouw project, of het nu gaat om een woning of een commercieel gebouw. Het hoge rendement in combinatie met de lage vermogens zorgt ervoor dat de ventilatie-unit maximaal energiezuinig kan werken.

Eenvoudig in te stellen, makkelijk te onderhouden

Als installateur wil je een systeem dat zowel eenvoudig te installeren als te onderhouden en is. De Ubiflux Vigor ventilatie-unit biedt dit gemak via het gebruiksvriendelijke TFT touchscreen display en handige wizards voor installatie en onderhoud. Dit bespaart je tijd en moeite, waardoor je je kunt focussen op wat echt belangrijk is: de tevredenheid van je klanten.

Verschillende accessoires vergroten de mogelijkheden van de ventilatie-unit. De Plusprint-optie voegt extra functionaliteit toe door de toevoeging van extra digitale en analoge in- en uitgangen voor domotica toepassingen en de mogelijkheid te verbinden met internet. Daarnaast zorgen verschillende sensoren ervoor dat vraaggestuurde ventilatie efficiënt kan ingezet worden. Ten slotte zorgt een Touch Control afstandsbediening voor het ultieme gebruiksgemak met een moderne uitstraling.

Praktisch onderhoud, hoge efficiëntie en een grote klanttevredenheid – zo optimaliseer je elk ventilatieproject.

Verhoog de kwaliteit van je projecten

Ubiflux Vigor is meer dan alleen een ventilatie-unit; het is de sleutel tot het succes van jouw ventilatieprojecten! Met zijn energie-efficiëntie, veelzijdigheid en gebruiksvriendelijke technologie biedt de Ubiflux Vigor ventilatie-unit de ideale oplossing voor jouw klanten. Door te kiezen voor deze ventilatie-unit, investeer je niet alleen in een product van hoge kwaliteit, maar ook jouw werk als installateur vergemakkelijkt. Geef je klanten toegang tot de voordelen van geavanceerde ventilatietechnologie en til jouw projecten (én je reputatie) naar een hoger niveau met de Ubiflux Vigor ventilatie-units.

Voordelen van de Ubiflux Vigor ventilatie-units

  • Stille en energiezuinige ventilatie-unit met hoog rendement
  • Moeiteloze installatie, instelling en onderhoud
  • Handige accessoires voor bediening en home automation (modbus connectie)
  • Toestellen met hoge kwaliteit steeds op stock
  • Alle 2D en 3D modellen zijn hier online beschikbaar
Ubbink winactie reis

Win een luxueuze droomreis en ga uit je dak!

Inderdaad, Ubbink neemt je mee op reis! 
Win bij aankoop van een combinatie Ubiflux Vigor ventilatie-unit en Air Excellent luchtverdeelsysteem van 1 september t.e.m. 31 december 2024 een droomreis: Lapland, Noorwegen of toch Costa Rica?

Ubbink, alles onder één dak!

Jouw complete ventilatie-oplossing

Bij Ubbink vind je alles onder één dak voor jouw ventilatiesysteem. Reken daaronder, naast ons aanbod aan kwalitatieve ventilatieproducten, gerust ook enkele handige tools en de nodige persoonlijke ondersteuning op maat van jouw projecten.

ubbink-woning-ae-kleine-dbox-ventus-en-vigor-(1)