Ventilatie Ventus en Valetis, de ideale combinatie

Haal het meeste uit je zonnepanelen en kies voor een totaaloplossing die je energiewinst niet belemmert! Veel traditionele dakdoorvoeren zijn te hoog, waardoor ze schaduw werpen op de zonnepanelen. Valetis brengt een oplossing voor dit probleem!

Ontdek de Ventus-Valetis combinatie
Ventus en Valetis, de ideale combinatie
Nieuw Ubiflex Finio

Met Ubiflex Finio realiseer je tot drie keer sneller een waterdichte dakaansluiting van topkwaliteit. De loodvervanger hecht zich op bijna alle oppervlakten. Direct na het volledig aanbrengen is de dakaansluiting waterdicht!

Ontdek de Ubiflex Finio Loodvervanger
Ubiflex Finio
Tools VentSmart, nieuwe ventilatie ramingstool

Op een snelle manier professionele offertes maken voor een compleet ventilatiesysteem was nog nooit zo gemakkelijk met onze innovatieve ramingstool VentSmart.

Ontdek VentSmart hier
VentSmart, nieuwe ventilatie ramingstool
Ventilatie Ventus en Valetis, de ideale combinatie
Nieuw Ubiflex Finio
Tools VentSmart, nieuwe ventilatie ramingstool
VentSmart, nieuwe ventilatie ramingstool

Onze oplossingen

In alles wat Ubbink creëert, ligt de focus op comfortabele en efficiënte ventilatiesystemen, veilige en energiezuinige verwarmingsoplossingen, en de bescherming van de bouwschil.
Ubbink wil binnenruimtes beter maken en roept iedereen op om samen met hen “slim te bouwen”: Ubbink Build smart.
 

Meer over onze oplossingen
Advice-0005-LR

Uw project op maat

Ons team van projectspecialisten is ter beschikking op kantoor en op het terrein. Ze beschikken over de juiste technische kennis om u te begeleiden en zoeken samen met u naar de optimale oplossing voor al uw projecten rond ventilatie en energie. Onze medewerkers geven professioneel advies, voeren alle nodige berekeningen uit en stellen duidelijke offertes op volgens uw behoeften. 

Wij bieden totaaloplossingen aan: 

  • Ventilatiesystemen 
  • Collectieve systemen 
  • Gecombineerde systemen