Blog

Ubbink, alles onder één dak! Jouw complete ventilatie-oplossing.

Op zoek naar betrouwbare en hoogwaardige ventilatie-oplossingen? Bij Ubbink vind je "alles onder één dak" voor jouw ventilatiesysteem. Reken daaronder, naast ons aanbod aan kwalitatieve ventilatieproducten, gerust ook enkele handige tools en de nodige persoonlijke ondersteuning op maat van jouw projecten. Met een compleet aanbod aan oplossingen voor woningventilatie en de nodige kennis en ondersteuning vind je bij Ubbink "alles onder één dak!"

Een ‘complete ventilatie-oplossing’, wat betekent dat?

Een compleet Ubbink ventilatiesysteem bestaat uit 5 onderdelen, van de ventilatie-unit over de dakdoorvoer tot het ventiel als afwerkingselement:

Compacte en energiezuinige ventilatie-units met warmteterugwinning

Ubbink Ubiflux ventilatie-units met warmteterugwinning zijn gemakkelijk te monteren aan de wand of het plafond en bevorderen een gezond en comfortabel binnenklimaat dankzij een efficiënte warmtewisselaar.

Uiterst flexibel en modulair luchtverdeelsysteem

In nieuwbouw- en renovatieprojecten die een volledig luchtdicht systeem nastreven, zorgt het modulaire en eenvoudig te monteren Air Excellent luchtverdeelsysteem voor een effectieve luchtverspreiding.

100% luchtdicht, geïsoleerd leidingsysteem

De Aerfoam geïsoleerde leidingen zijn eenvoudig te installeren zonder gereedschap en bieden uitstekende isolatie. Dit voorkomt warmteverlies en condensvorming, wat de prestaties van ventilatiesystemen verbetert.

3-in-1 geïntegreerde dakdoorvoeren

Ubbink biedt met innovaties zoals Ventus en Valetis zowel geïsoleerde als niet-geïsoleerde dakdoorvoeren, voor platte en hellende daken, en gevelinlaatkappen die snel en veilig kunnen worden gemonteerd.

Tijdloze design toe- en afvoerventielen

Haelix ventielen, verkrijgbaar in zowel een rond als vierkant design, zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Ze zijn uitgerust met een 9-traps inregelring, wat zorgt voor een optimale luchtverdeling.

 

Meer dan kwalitatieve producten alleen

Bij Ubbink betekent "alles onder één dak" veel meer dan alleen een breed scala aan ventilatieproducten. Het staat ook voor onze uitgebreide ondersteuning aan installateurs. Onze Ubbink Academy biedt trainingen waarmee je je ventilatiekennis kunt verdiepen en meteen kunt toepassen. Deze opleidingen worden ondersteund door een breed aanbod van product- en toepassingsvideo's, die je helpen om de theorie te vertalen naar de praktijk. Zo leer je hoe je de systemen efficiënt installeert, wat bijdraagt aan een aangenaam binnenklimaat en een energiezuinig gebouw zonder geluidshinder.

Handige hulpmiddelen en een snelle ondersteuning

Om ervoor te zorgen dat je projecten soepel verlopen, hebben wij een aantal handige tools en services beschikbaar. De VentSmart Calculatietool maakt snelle ramingen voor een compleet ventilatiesysteem mogelijk. Heb je specifieke vragen of behoefte aan advies? Dan staan onze project- en product-specialisten voor je klaar met de nodige ondersteuning. Onze Start-up Service kan je verder bijstaan bij het opstarten of inregelen van je systemen en mocht je nadien problemen ondervinden, dan zorgen onze snelle interventies voor een razendsnelle uitkomst. Ubbink biedt niet alleen topkwaliteit producten, maar ook alle nodige ondersteuning om je projecten succesvol te realiseren.

Ubbink winactie reis

Win een luxueuze droomreis en ga uit je dak!

Inderdaad, Ubbink neemt je mee op reis! 
Win bij aankoop van een combinatie Ubiflux Vigor ventilatie-unit en Air Excellent luchtverdeelsysteem van 1 september t.e.m. 31 december 2024 een droomreis: Lapland, Noorwegen of toch Costa Rica?

Ubbink, alles onder één dak!

Ubbink, alles onder één dak!

Jouw complete ventilatie-oplossing!

Lees meer
VentSmart

VentSmart

Ontdek onze innovatieve ramingstool VentSmart! Op een snelle manier professionele offertes maken voor een compleet ventilatiesysteem was nog nooit zo gemakkelijk.

Lees meer
Prijslijst

Prijslijst

Neem een kijkje in onze catalogus voor een volledig overzicht van al onze producten.

Lees meer